Dag vrienden,

Als u denkt dat de seksuele revolutie achter ons ligt, dan moeten we u teleurstellen. Op allerhande vlakken worden zowel volwassenen als kinderen gemanipuleerd in een verziekte over-geseksualiseerde maatschappij. Als u wilt weten hoe dit tot stand komt en welk netwerk dit stuurt, dan kan u het best het pas verschenen boek lezen van Gabriële Kuby, “De seksuele revolutie”. U kan ook in onze nieuwsbrief een interview vinden dat met haar is afgenomen.

Aan het begin van onze nieuwsbrief willen we onze nieuwe petitie voorleggen tegen genderneutraal beleid in de schoolboeken dat de seksen jongens en meisjes achterwege wil laten. Ook vindt u er onze agenda, een lezing die plaatsvindt te Brugge en die we van harte aanbevelen en een congres in Parijs van een zusterorganisatie.

Gelukkig rijzen er steeds meer gezonde alternatieven uit de grond. Het pas verschenen boek: “Wat gebeurt er in mijn lichaam”is een aanrader voor ouders met jonge tieners. Er is ook een artikel te vinden, geschreven door een ouder die uitlegt hoe hij het internet beveiligt voor zijn kinderen. Als u niet goed weet of een organisatie goede seksuele en relationele voorlichting geeft, dan kan u aan de hand van onze evaluatiecriteria vlug merken of u bij het goede adres bent. We hebben ook goed nieuws. De Spaanse organisatie ‘Planned Parenthood’ is haar subsidies afgenomen omwille van wanbeheer. Dus er is hoop!

Samen sterk!

 

PETITIE: GEEN GENDERNEUTRAAL BELEID IN DE SCHOOLBOEKEN!

 

Donderdag 30 november zei Minister Crevits op VRT dat er al ‘enorme stappen’ gezet zijn om stereotypen in de handboeken weg te werken, maar dat er nog werk aan de winkel is. We geloven in haar goede bedoeling, maar willen haar op het volgende wijzen. Wij verwerpen het idee dat de bestaande normatieve rollen moeten worden doorbroken door a-typische rollen.

 

En dat die daarom zouden moeten worden weergegeven in de schoolboeken van onze kinderen. Zeker als dit moet leiden tot het niet meer mogen gebruiken van termen als jongen en meisje of man en vrouw, is dit voor ons een brug te ver.

Petitie tekenen a.u.b. >>

http://www.citizengo.org/nl/ed/132168-petitie-aan-minister-crevits-geen-genderneutraal-beleid-schoolboeken

AGENDA

 

Désirée de Röver, een ervaren spreekster, zal de vroeg- en over seksualisering van onze maatschappij bespreken. Welke ver reikende gevaren heeft ‘casual’ (tiener) seks – Welke invloed heeft pseudowetenschapper Alfred Kinsey, als grondlegger van de vroeg-seksualisering, wereldwijd? …

Lezing Seksualiteit: de desastreuze gevolgen van ‘te vroeg’ – ‘te veel’…

woensdag 17 januari om 19u.30 in Brugge

 

 

Een zusterorganisatie in Frankrijk gesteund door meer dan 20 experten houdt hun congres op zaterdag 27 januari te Parijs..

Education à la sexualité. Clinique des risques affectifs et des dérives.

Lees verder >>

 

 

 

L’Université de la vie est un cycle de formation en bioéthique organisé par L’Association Alliance Vita.

UNIVERSITE DE LA VIE 2018 D’ALLIANCE VITA

 

 

 

Les dates sont 15,22, 29 janvier et 5 février 2018 >> http://www.universitedelavie.fr/actualites/

Programma >> http://www.universitedelavie.fr/programme-2018/

Plaats >> In Gent, Brussel, Luik, Mons, Namur. http://www.universitedelavie.fr/villes/#info

Hartelijk welkom!

 

RAAD AAN OUDERS

 

Als ouders die begaan zijn met de opvoeding van onze kinderen, is het logisch dat we de plaatsen die we met het gezin bezoeken, zorgvuldig uitkiezen: stemt de bezochte plaats overeen met het waardenkader dat we aan onze kinderen willen overbrengen, … Op dezelfde wijze is het met het internet. In deze bijdrage wil een ouder graag zijn ervaringen delen i.v.m. het beveiligen van de internetverbinding voor de kinderen.

Veilig online, door Mathias Van Aken

Lees verder >>

 

 

 

Het boek ‘Wat gebeurt er in mijn lichaam?’ is pas uitgekomen in Nederlandse taal. Wilt u een goed alternatief voor de huidige seksuele en relationele opvoeding dan is dit boek een aanrader om met uw tienerdochter door te nemen.

‘Het vrouwelijk lichaam is het toneel van een fascinerend schouwspel. Hier wordt elke maand een indrukwekkende ‘CyclusShow’ opgevoerd, waarbij naast de ‘oestrogeenvriendinnen’, ‘eispronghelpers’ en ‘lentebodes’ nog veel andere acteurs optreden’.

Boek:Wat gebeurt er in mijn lichaam? door Dr. Elisabeth Raith-Paula

Lees verder >>

 

 

ACTUALITEITEN

 

Eén december was wereld-aids-dag. De verspreiding van hiv zou ondanks de blijvende stijging wereldwijd lichtjes gedaald zijn in ons land de laatste jaren door de snelle diagnose en het toenemend gebruik van medicatie. De drager van het hiv-virus kan preventief medicatie innemen zodat hij/zij minder besmettelijk is bij seksuele contacten. Maar de promiscuïteit blijft stijgen. De politiek doet een grote knieval voor de liberale ideologie en de farma-industrie.

De strijd tegen het dodelijke hiv-virus, met welke middelen?  

2 december 2017, CBO

 

Family Planning Federation (FPF) kan niet langer beschouwd worden als een ‘openbare dienstverleningsorganisatie’. Haar subsidies worden ingetrokken. De Christelijke Advocaten Vereniging (CLA) hadden een klacht ingediend bij het ministerie van Binnenlandse Zaken, waarin werd aangetoond dat de FPF geen inkomsten had aangegeven uit advertenties in een farmaceutisch tijdschrift – verboden volgens de Spaanse wetgeving.

 

Spaanse dochteronderneming van Planned Parenthood (Gepland Ouderschap) verliest overheidsvoordelen.

Lees verder >>

 

NIEUWS VAN EXPERTEN

 

Gabriële Kuby laat zien dat de seksuele revolutie helemaal niet meer om termen als ‘geaardheid’, ‘oriëntatie’ of ‘uit de kast komen’ draait. Het wil kinderen eenvoudigweg zo jong mogelijk seksueel actief maken, op elke denkbare wijze, zonder dat ouders er iets tegen kunnen doen.

 

Aanbevolen boek: Gabriele Kuby ~ De seksuele revolutie.

 

Vernietiging van de vrijheid uit naam van de vrijheid.

Lees verder >>

 

De seksuele revolutie is het symbool van een diepingrijpende geestelijke omwenteling, betoogt de Duitse sociologe Gabriele Kuby in haar boek ”De seksuele revolutie”. „Er voltrekt zich een wereldwijde culturele revolutie, die de kernwaarden van huwelijk, gezin en de menselijke persoon zelf ondermijnt.”

 

Sociologe Kuby: Genderideologie wordt opgelegd door VN en EU.

Lees verder >>

 

 

 

 

We willen onze flyers aanbevelen over de vroeg-seksualisering van onze tieners. Die kan u bestellen en gebruiken om uw kennissen te informeren.

 

Meer info >>

 

 

 

 

 

Steunfonds. Door ons steunfonds te spijzigen kunnen we nieuwe flyers en meer acties ondernemen. Dank alvast voor elke steun. Meer info >>

 

 

We wensen u een zinvol Kerst en een Nieuw Jaar vol initiatieven voor een betere wereld.

Samen sterk!

 

 

Translate >