Désirée de Röver
woensdag 17 januari om 19u.30
in Brugge

 

 

 

Beste vrienden,

Désirée Röver is onze eerste spreekster voor het nieuwe jaar. Ze is een gedreven vrouw in alles wat ze doet als onderzoeksjournalist, schrijfster, radio-host en niet in het minst als voordrachtsgeefster. Haar passie gaat vooral uit naar gezondheid, hoe u die kunt versterken of herstellen. Haar eigen onderzoek vult ze voortdurend aan met inzichten die ze krijgt dankzij haar wereldwijd contact met artsen, therapeuten en onafhankelijke onderzoekers. Zij heeft een boek geschreven over ‘Baarmoederhalskanker en het HPV-vaccins’. Verder heeft Désirée regelmatig lezingen en ze organiseert ook zelf lezingen in haar thuisgemeente, vandaar haar groot netwerk.


Thema:
De seksuele gezondheid van kinderen ligt haar ook nauw aan het hart.
Wanneer ouders liefdevol en met respect met elkaar omgaan, dan is dat het ‘model’ dat kinderen opslaan over hoe een hechte relatie eruit ziet.

In de buitenwereld komen onze (klein) kinderen in feite terecht in één grote pornovoorstelling. Films, televisieprogramma’s, reclames, tijdschriften, muziekvideo’s, alles is doordrenkt van platte en zelfs gewelddadige seks.

Ook op school zijn zelfs kleine kinderen niet meer veilig: vroeg-seksualisering van kleuters en kinderen — die met misplaatste en ondermijnende vanzelfsprekendheid sommige ouders passeren — bespreken alleen de technische aspecten, terwijl het woord Liefde schittert door afwezigheid.

 

De pseudowetenschapper Alfred Kinsey, was bioloog en seksuoloog en stond aan de wieg van de seksuele revolutie. Hij was tevens de grondlegger van de vroeg-seksualisering. Hoe komt het dat zijn boodschap zo vlug wereldwijd verspreid werd?

Seksualiteit is een sacrale gift van Moeder Natuur, even subtiel als wijs gericht op instandhouding van de soort. Ieder intiem contact met een ander persoon verandert de hersenarchitectuur van beide partner. Wat zijn de gevolgen van dit alles? Deze vragen zal Désirée ons beantwoorden  en meer.

 

De ouders van vandaag zijn ook slachtoffer van de schade van de seksuele revolutie. Voor hen, en voor het veilig stellen van de seksualiteit van hun kinderen geldt: Kennis is macht!

Het wordt een verhelderend verhaal van wat er zich wereldwijd afspeelt achter de schermen en welke strijd er omgaat in elke (kinder) ziel. Komt u ook luisteren?.

Praktisch

Locatie: Wijkcentrum Xaverianen, Xaverianenstraat 1a, 8200 Sint-Michiels Brugge, schuin tegenover de Hogeschool Vives
Vlakbij afrit E 40 en op 15 min loopafstand van het station.
Aanvang: 19.30 uur, welkom vanaf 19 uur
Inschrijven verplicht: info@bezorgdeouders.be

Deelname: 5 euro met drankje inbegrepen, 10 euro aan de deur
Meer info: www.bezorgdeouders.be of 0499/22 39 81

Wij hopen op een mooie opkomst!

Hartelijk welkom!

Comité Bezorgde Ouders

Translate >