Dr. Elisabeth Raith-Paula

Dit boek is pas uitgekomen in Nederlandse taal. Een aanrader voor ouders met tieners!

Het vrouwelijk lichaam is het toneel van een fascinerend schouwspel. Hier wordt elke maand een indrukwekkende ‘CyclusShow’ opgevoerd, waarbij naast de ‘oestrogeenvriendinnen’, ‘eispronghelpers’ en ‘lentebodes’ nog veel andere acteurs optreden.

Medisch competent en verfrissend natuurlijk beschrijft de auteur Elisabeth Raith-Paula het verloop van een menstruatiecyclus. Want slechts wie zijn eigen lichaam kent en begrijpt, zal er zich ook goed in voelen! Het boek begeleidt meisjes door de jaren van de puberteit, van de beleving van de eerste menstruatie tot de vraag naar de inwerking van moderne voorbehoedmiddelen op het vrouwelijk lichaam – een unicum in de voorlichting literatuur voor jonge meisjes!

Als leeftijdsindicatie voor dit boek houden we 10 t/m 14 jaar aan.

Dr. med. Elisabeth Raith-Paula is met haar seksueel-pedagogisch preventieproject ‘My Fertility Matters’ in steeds meer landen succesvol. Meer dan 500 medewerkers stellen de cyclusshow in scholen, vormingscentra, parochiecentra en consultatiebureaus voor.

Details

auteur: Dr. med. Elisabeth Raith-Paula
vertaling: Pierre Hernalsteen en Anne-Mie de Koster
titel: Wat gebeurt er in mijn lichaam?
ondertitel: Alles over cyclus, menstruatie, vruchtbaarheid
doelgroep: meisjes van 11 t/m 14 jaar
ISBN: 978 94 919915 1 6
formaat: 21 x 26 x 1 cm
aantal pagina’s: 143
gewicht: 725 gram
uitvoering: Paperback met luxe omslag
prijs: € 29,65

Te bestellen bij Bol.com>>

Translate >