Beste vrienden,

Hierbij ontvangt u nog een vakantie editie. In de eerste plaats willen we onze agenda aanbevelen, die de twee lezingen van Gabriele Kuby aankondigt. Een spreker die zeker de moeite waard zal zijn! Voorts vindt u het artikel van James Parker, een gewezen homoactivist die een radicale ommekeer heeft meegemaakt. Verder nemen we de seksuoloog Wim Slabbinck onder de loep. Zijn zijn doelstellingen bevorderend voor onze maatschappij? Als slot kan u meer lezen over de reeds maanden lange protesten in Birmingham tegen lessen over LGBTQ-relaties in de basisschool. En u vindt onze antwoorden op de reacties van Zuhal Demir.

 

AGENDA

 

Gabriele Kuby komt spreken in Gistel. Zij studeerde sociologie en promoveerde hierin aan de Vrije Universiteit van Berlijn en van Konstanz. Ze zag de wereldwijde seksuele revolutie als een bedreiging voor de hele mensheid. Ze maakte hierover een grondige sociologische studie en in 2006 verscheen haar boek ‘De seksuele revolutie. De vernietiging van de vrijheid in naam van de vrijheid’. Dit boek werd reeds in 11 talen vertaald. Zij doorprikt de genderideologie en alle stromingen die hiermee verwant zijn. Zij publiceerde hierrond reeds 12 boeken. Zij is een internationaal bekende auteur en spreekster.

Ze spreekt op woensdag 14 augustus (15u) en op donderdag 15 augustus (10u45) voor de volwassenen. Woensdag 14 augustus om 10u30 spreekt ze voor de jongeren.
Waar? In de abdij van Gistel, Abdijstraat 84, 8470 Gistel. (tel 059/278671).

CONFERENTIE MET GABRIELE KUBY
Graag inschrijven >>

 

 

GETUIGENIS

 

E:\Users\Agnes\Pictures\Saved Pictures\1A-VCD\afbeeldingen\Comité Bezorgde Ouders\FB_PRIDE_NYC_(1)_640_334_c1_c_c.jpg

James Parker vertelt hoe hij ooit vol overgave actief geweest is in de homobeweging. Hij vertelt over de gevolgde strategie en waar dit toe geleid heeft. Het blijkt dat de resultaten van deze gevolgde weg allesbehalve positief zijn. Zelf heeft hij een radicale ommekeer meegemaakt. Hij zet zich nog steeds in voor mensen die zich als LHBT identificeren, maar doet dit nu op een heel andere manier.

“WAT DE LHBTQI+ BEWEGING NODIG HEEFT, VIJFTIG JAAR NA DE STONEWALL RELLEN, IS MINDER ‘PRIDE’ EN MEER NEDERIGHEID.”
Lees verder >>

 

 

EXPERTEN?

 

De ‘moderne’ seksuologen zijn ideologen die de mantra’ van het WHO uitbazuinen en die de stabiliteit van onze jongeren en het gezin in gevaar brengen. Zij verdienen geen erkenning. In plaats hiervan zouden ze moeten de gevolgen van dergelijke mantra’s onder de loep nemen, in kaart brengen en een kosten-batenanalyse opmaken. Dan zal men misschien wat voorzichtiger omgaan met de seksuele rechten en emancipatie en wat meer denken aan het algemeen welzijn.

WIM SLABBINCK STRIJDT VOOR SEKSUELE EMANCIPATIE, HET RECHT OP SEKS EN BETERE SEKSUELE EN RELATIONELE EDUCATIE, VOOR ONS ALLEMAAL. WAT HOUDT DIT IN?
Lees verder >>

 

 

POLITIEK

 

In Birmingham, in het Verenigd Koninkrijk, zijn er al maanden protesten aan de gang tegen lessen over LGBTQ-relaties en seksuele opvoeding in de basisschool. Vanaf 2020 zullen alle Engelse basisscholen, die gefinancierd worden door de overheid, verplicht zijn les te geven over LGBTQ-relaties. De verplichte eenzijdige indoctrinatie van een bepaalde ideologie zonder andere opinies te respecteren is een vorm van discriminatie.

AANHOUDENDE PROTESTEN IN BIRMINGHAM TEGEN LESSEN OVER LGBTQ-RELATIES AAN KINDEREN. ANTWOORDEN OP DE REACTIES VAN ZUHAL DEMIR.
Lees verder >>

 

 

 

Hartelijk dank voor uw interesse. We hopen u te mogen ontmoeten op de lezingen van Gabriele Kuby. CBO zal er staan met een stand. Haar boek zal te koop worden aangeboden. Stuur deze nieuwsbrief gerust door zodat anderen ook op de hoogte zijn van de komst van de spreekster Gabriele Kuby in Gistel.

Samen sterk!

Comité Bezorgde Ouders en Grootouders

U kan ons steunen. Wij ontvangen geen subsidies. Dank alvast!

Translate >