De verkiezingen staan voor de deur. Nog twee weken te gaan en het is zover: 26 mei!

We stellen een eigen kieswijzer op om u te helpen de kandidaat te vinden die het DNA van Comité Bezorgde Ouders vertegenwoordigt.

 

We willen kandidaten bevragen op enkele speerpunten die voor het Comité Bezorgde Ouders belangrijk zijn. De vragen gaan dus over de vrije seksuele opvoeding en ons antwoord hierop. U kunt ze hieronder vinden. Wij geven dan een score aan de kandidaat overeenkomstig zijn of haar antwoorden. Daarna promoten we de kandidaten die hebben meegedaan met hun score, via onze nieuwsbrief, twitter en facebookpagina. Wij kijken bij de screening niet naar de partij waaruit de kandidaat komt, maar naar het profiel van de kandidaat met betrekking tot onze speerpunten.

 

 

Onze oproep aan de kandidaten is: doe mee met onze bevraging. Zo leren de mensen u kennen en wordt u gepromoot. Stuur uw antwoorden naar info@bezorgdeouders.be met vermelding van uw naam, partij, lijst en plaats.

 

 

Mocht u kandidaten kent met ons DNA, vraag hen mee te doen met onze kieswijzer zodat het kiezerspubliek hen kan vinden.

 

Verspreid deze boodschap a.u.b. zodat we vele kandidaten in diverse regio’s kunnen aanbevelen. Zo kunnen we een front opbouwen in het politiek spectrum die de belangen van CBO verdedigt.

 

Download hier de stellingen. 

Antwoorden Stellingen. 

 

Dank bij voorbaat!

 

Samen sterk!

 

Translate >