Donderdag 29 februari 2024 om 20u

De seksuele opvoeding begint in het gezin. Daarom is het belangrijk dat jonge ouders (en grootouders) ondersteund worden en raad krijgen bij de seksuele opvoeding van hun (klein)kinderen. Ieder die het gezin ondersteunt kan deze tips gebruiken.

In deze webinar verkennen we het boekje ‘Sterk, zelfbewust, voorgelicht’ waarin verschillende tips worden aangeboden om jonge kinderen tot de prepuberteit zodanig op te voeden dat ze zich goed in hun huid voelen en gewapend zijn om de grotemensenwereld binnen te treden.

Daarnaast worden enkele aanvullende workshops voorgesteld om de rijkdom van het eigen lichaam en de inherente vruchtbaarheid aan iets oudere kinderen bij te brengen, zodat ze goed voorbereid in de puberteit kunnen stappen.

Tenslotte wordt kort aandacht besteed aan voorlichtingsprogramma’s in het onderwijs.

We raden (groot)ouders met jonge (klein)kinderen sterk aan om deze webinar te volgen. Ook leerkrachten, kinderverzorgsters, directies van scholen, opvoeders en ieder die op één of andere manier in relatie staat met kinderen en pubers . Deze webinar laat zien hoe we de vragen van jonge kinderen kunnen beantwoorden op hun niveau zonder hen te overladen met inhoud waarvoor ze nog niet rijp zijn. De spreker geeft handvaten mee om aan de slag te gaan.

Het verschil met de lespakketten van Sensoa, zoals de praatjes van dokter Bea, zal u duidelijk merken. Kom en luister.

Inschrijven op deze link graag – https://www.chipta.com/nl/tickets/event/68795/webinar-seksuele-opvoeding-in-en-rond-het-gezin/event-info/

De onkosten zijn 5 euro.

Welkom!

Translate >