Woensdag 14 juni 2023 om 19.30 uur.

Transseksualiteit en de expliciete vroeg-seksualisering worden meer en meer zichtbaar en steeds meer gangbaar in onze samenleving en bij steeds jongere kinderen. Een stijgende groep volwassenen – of het nu journalisten, leraars, politici of psychologen zijn – duiden het zelfs aan als het nieuwe normaal. Het lijkt erop dat ouders niets kunnen doen om hun kinderen te beschermen tegen politiek activisme op school, op de universiteit, op het internet of waar dan ook.

Een goede opvoeding die afrekent met de hedendaagse verwenpedagogie staat hierbij centraal, zeker als je daarbij ook op tijd praat met en luistert naar je kinderen over de hete hangijzers – op hun niveau. Ouders mogen niet vergeten dat hun invloed nog altijd veel sterker kan zijn dan die van welk lerarenkorps ook. Dat kan door eerst duidelijkheid in het gezin te verschaffen, waarbij kinderen niet meer als kleine koningen worden behandeld maar wel als individuen met vrije wil die hun eigen waardesysteem ontwikkelen. Een correct waardesysteem is veel belangrijker dan piano spelen of welk diploma dan ook te behalen.

Rob Lemeire is getrouwd, heeft twee dochters en schreef het boek ’12 regels over opvoeding met autoriteit’. Hij zal uitleggen hoe dit boek te gebruiken om je gezin zuiver te houden van extremistische visies.

INSCHRIJVEN onder deze link:

https://www.chipta.com/tickets/event/63519/webinar-hoe-kinderen-beschermen-tegen-transactivisme-en-expliciete-vroeg-seksualisering/

De link om het Webinar te volgen wordt de dag zelf doorgestuurd.

Translate >