Ontdek seks, van lust naar liefde

 Arjan Munneke

Dit boek is geschreven voor een ruim publiek. Dr. Arjan doorprikt vele hedendaagse politiek correcte ideeën over seksualiteit. Hij gebruikt hiervoor verschillende voorbeelden uit zijn praktijk als arts, wat het heel boeiend maakt en levensecht. Zijn titel is kernachtig: van lust naar liefde. “Seks zonder liefde is lust. Liefde is de basis van seks, maar seks is niet de basis van liefde. Echte liefde zal je helpen om van lust af te komen.”
Ouders zullen ook veel aan dit boek hebben. Het zal de communicatie over dit onderwerp met hun jongvolwassen vergemakkelijken.

 Meer info >>

 

 

Liefdesverklaring, een handleiding voor meer geluk in de liefde

 Nathalie van De Walle

 De auteur is overtuigd van het laatste: de droom van lang en gelukkig kun je volgens haar zélf waarmaken. In dit uiterst toegankelijke boek legt zij op een eenvoudige en praktijkgerichte manier uit hoe je dat het beste aanpakt. Het bevat een schat aan nuttig advies en verhelderende inzichten die in de eerste plaats gericht zijn op jongeren en jonge volwassenen, maar die zonder meer bruikbaar zijn voor al wie gelooft dat een leven lang liefhebben ook vandaag nog kan. Verschillende thema’s worden aangehaald, zoals ‘Hoe vind ik de ware? Passen wij bij elkaar? Is dit echte liefde? Wat als het me allemaal te veel wordt? …

 

In het hoofdstuk over seksualiteit schrijft Nathalie dat we de ‘bullshitballast’ van onze maatschappij achter ons moeten laten. Ze reageert tegen ‘de maatschappelijke sekswaanzin die als een stille tsunami over ons heen rolt, alle rede en gezond verstand meesleurt en een spoor van vernieling achterlaat. Een onvoldoende realistisch beeld van seks wordt weergegeven in onze overgeseksualiseerde maatschappij.’ ‘Seksualiteit is een geschenk dat partners in de intimiteit van hun liefde met elkaar delen.’ Ze waarschuwt voor te vroeg en te vlug over te gaan tot seks.

 Meer info >>

Translate >