Het wonder van het leven

Relaties, ontwikkelende vruchtbaarheid en seksualiteit zijn een groeiend deel van de leefwereld van tieners. Het belang van een goede opvoeding daaromtrent is niet te onderschatten. Duurzame relatievorming en een zinvolle seksualiteitsbeleving zullen voor een groot deel het verdere leven en geluk van uw leerlingen bepalen. Wij geven voordrachten en workshops, zowel in scholen als op vraag van gemeenschappen.    

Meer info >>

 

 

Jongereninfolife 


Workshop Relationele en Seksuele Vorming’ (RSV) voor de eerste, tweede en derde graad secundair onderwijs en voor verenigingen.

Meer info >>

 

 

Workshops voor meisjes: de Cyclusshow

De cyclusshow is een unieke, aanschouwelijke voorstelling van het vrouwelijke cyclusgebeuren. De meisjes kruipen in de rol van de hormonen en beleven verwonderd, hoe deze hen van een meisje in een vrouw veranderen en waarom ze menstrueren.

 

Begeleidende voordrachten voor ouders en leerkrachten. Wij willen ze in hun rol als opvoeder aansterken.

Meer info >>

Translate >