Gabriele Kuby komt spreken in Gistel. Zij studeerde sociologie en promoveerde hierin aan de Vrije Universiteit van Berlijn en van Konstanz. Ze zag de wereldwijde seksuele revolutie als een bedreiging voor de hele mensheid.  Ze maakte hierover een grondige sociologische studie en in 2006 verscheen haar boek  ‘De seksuele revolutie. De vernietiging van de vrijheid in naam van de vrijheid’. Dit boek werd reeds  in 11 talen vertaald. Zij doorprikt de genderideologie en alle stromingen die hiermee verwant zijn. Zij publiceerde hierrond reeds 12 boeken. Zij is een internationaal bekende auteur en spreekster.

U kan het boek bestellen bij de uitgeverij De Blauwe Tijger >>

Ze spreekt op woensdag 14 augustus (15u) en op donderdag 15 augustus (10u45) voor de volwassenen. Woensdag 14 augustus om 10u30 spreekt ze voor de jongeren.

Waar? In de abdij van Gistel, Abdijstraat 84, 8470 Gistel. (tel 059/278671).

Graag inschrijven >>

Translate >