Door Stefano Gennarini, J.D, 26 maart 2018

Onder grote druk, tegen grote verwachtingen in, wonnen we.

De VN kwamen bijeen voor een intense onderhandeling van twee weken die eindigde op vrijdagmiddag in iets wat de Commissie over de status van de vrouw werd genoemd. Het is de grootste en gekste bijeenkomst bij de VN van het hele jaar, propvol met abortus- en homoseksuele voorstanders. En we hebben gewonnen.

• Het definitieve document bevat GEEN NIEUWE VERBINTENISSEN over abortus of homoseksuele rechten.

• Het laatste document bevat geen “veilige abortus.”

• Het document erkent het concept van “familiediversiteit” niet, wat een code is voor een homoseksueel huwelijk.

• Seksuele oriëntatie en genderidentiteit is uit het document gehaald.

• “Vrouwen in al hun diversiteit”, code voor transgenderisme is uit dit document verwijderd!

• Hoewel het document “reproductieve gezondheid” bevat, waartegen we ons verzetten, bevat de verwijzing een kwalificatie die abortus uitsluit. De Heilige Stoel, evenals verschillende islamitische landen herhaalden hun bedenkingen bij deze terminologie.

Sommigen van de pro-life coalities bij de VN dachten dat een dergelijke overwinning niet mogelijk was, dat delegaties niet de politieke wil hadden om weerstand te bieden. Maar dat deden ze. C-Fam heeft nooit haar nederlaag geaccepteerd. We weten dat delegaties weerstand willen bieden aan het dominante libertair denken van de VN-bureaucratie en de regeringen van de Europese Unie.

Bron >>

Translate >