Beste vrienden,

 

Deze maand ontvangt u een korte nieuwsbrief waarin we nogmaals de Mars voor het Leven aankondigen. Men wil wettelijk gezien abortus uit het strafrecht halen en normaliseren (bron >>). Het organiserend Comité wil die trend doen stoppen.
De volgende actualiteiten en getuigenissen volgen:
-Disney heeft besloten een prinses in scène te zetten die een abortus heeft ondergaan, waarom?
-We laten een dokter en ex-aborteur vertellen waarom hij gestopt is met het uitvoeren van abortussen.
-Ook een jonge vrouw die verkracht werd, vertelt waarom ze voor haar kind koos.
-Wat is de NIPT-test precies? Enkele getuigenissen van ouders die een NIPT- test geweigerd hebben, komen aan het woord.
Hopelijk bemoedigen deze verhalen u om ook tegenstroom te gaan.

 

 

AGENDA

 

 

 

Op 22 april zullen we samen stappen om het menselijk leven en de waardigheid van elke persoon te verdedigen. Vandaag is het, meer dan ooit, belangrijk om hiervoor op te komen. Wanneer we worden geconfronteerd met wetten die abortus willen normaliseren, kunnen we niet onverschillig blijven. De Mars is gezinsvriendelijk, dus kom gerust met uw ganse gezin! Het is altijd een blij weerzien van gelijkgezinden.
We gaan een half uurtje voor aanvang aanwezig zijn. U kan ons vinden voor het standbeeld op de Kunstberg. Nadien gaan we nog gezellig iets samen drinken, kunnen we kennis maken en onze visie delen.

 

 

 

DE MARS VOOR HET LEVEN!
22 April 2018 om 15 uur te Brussel

 

Meer info >>

 

Facebook >>

 

 

ACTUALITEITEN

 

 

 

 

Plannet Parenthood liet ons onlangs weten: ‘We hebben een Disneyprinses nodig die een abortus heeft ondergaan.’ Waarom? Men wil abortus normaliseren en dit moet het antwoord worden op onveilige seks en een onverwachte zwangerschap. Men wil dit de kinderen spelenderwijs bijbrengen.

 

PLANNED PARENTHOOD ZEGT ‘WE HEBBEN EEN DISNEY PRINSES NODIG DIE EEN ABORTUS HEEFT ONDERGAAN’.

 

Luister verder >>

 

 

EXPERTEN

 

 

 

Maar wat is een abortus, hoe wordt het uitgevoerd? Dr. Anthony Levatino leerde tijdens zijn opleiding hoe men abortussen uitvoert. Hij was aborteur gedurende acht jaar, tot het eindelijk tot hem doordrong waar hij mee bezig was. Dit is zijn verhaal.

 

DE DOOD VAN MIJN DOCHTER VERANDERDE ALLES
Voormalig aborteur Dr. Anthony Levantino

 

Lees verder >>

 

 

GETUIGENIS

 

 

 

 

Wat doe je wanneer je zwanger wordt van iemand die je verkracht heeft? Nicole vertelde haar verhaal tijdens de Mars voor het Leven (NL). “Ik werd verkracht.”

 

 

 

MIJN ZOONTJE KAN ER NIETS AAN DOEN!
Lees verder >>

 

 

 

DE NIPT-TEST

 

Vrouwen in België krijgen de NIPT-test sinds 1 juli 2017 vrijwel gratis aangeboden. De NIPT test is een Niet-Invasieve Prenatale Test voor downsyndroom bij een foetus: de test wordt uitgevoerd op een bloedstaal van de zwangere vrouw, waarin doorgaans ook dna van de foetus te vinden is. Met 99,8 procent zekerheid kan de NIP-test aangeven of het kind een trisomie-afwijking heeft, of niet. De bekendste trisomie-afwijking is downsyndroom. België is het eerste land in Europa dat het gratis aanbiedt. Hierdoor wordt de weg naar abortus ook geëffend (bron >>).

 

Dat IVF vermoedelijk ook een veroorzaker kan zijn van het syndroom van Down wordt door de seculiere pers verzwegen. Onderzoeken wijzen erop dat stimulatie van de eierstokken, als voorbereiding voor de IVF, leidt tot afwijkingen. Is het daarom dat de NIPT-test systematisch wordt aangeboden (bron >>)?

 

De artsen moeten de opsporingstesten naar anomalieën bij de foetus verplicht voorstellen en kunnen vervolgd worden in geval van een foutieve diagnostiek. Sommige artsen verkiezen, onder druk van de rechters, dus geen enkel “risico” te nemen en zullen een medische zwangerschapsonderbreking voorstellen in geval van twijfel.

DE PRENATALE DIAGNOSTIEK
Europees Instituut voor Bio-ethiek

Lees verder >>

 

 

 Hier vindt u enkele eerlijke getuigenissen van koppels die de nipt test geweigerd hebben en samen een kindje met downsyndroom ter wereld gebracht hebben.

 

FELIX IS GEBOREN, ONDANKS DE NIPT-TEST
GEEN TEST, ALLES IS WELKOM.
OOK MET IZACK PRONKEN WE.
Lees verder >>

 

EXPERTEN

 

 

Als slot willen we enkele organisaties met u delen die jongeren begeleiden bij een ongewenste zwangerschap of na een abortus.

Ongeplandzwanger >>

Bethesda >>

Levensadem >>

 

 

Stuur deze mail gerust door naar geïnteresseerden. We hopen velen op de Mars voor het Leven terug te ontmoeten.

 

Samen sterk!

 

Translate >