Beste vrienden,

 In de eerste plaats willen we u mededelen dat u morgen de nationale Mars voor het leven Nederland live kan volgen via diverse kanalen. De vele toespraken worden uitgezonden.
Voorts vindt u het voorstel van Minister Van Quickenborne om de registratie van geslacht ‘X’ mogelijk te maken. Nochtans klinken de geluiden tegen transgenderisme steeds luider. Ook de feministen ageren hiertegen en waarschuwen voor de negatieve impact op lange termijn. Een zoommeeting van Gender Critical Networking met apotheker Leontien Bakermans wil ons weergeven wat het betekent een medische transitie te ondergaan. Tot welke ingewikkelde juridische gevechten het dan kan leiden om het biologisch moederschap als transgendervrouw te verkrijgen is opmerkelijk. Tot nu toe wordt haar de status van ‘moeder’ geweigerd door het Hof van Cassatie in Frankrijk. Een actie tegen het seksisme en voor een meer gender-neutrale/gelijke samenleving zorgt ervoor dat zowel jongens als meisjes een rok aantrekken om naar school te gaan. Blijkbaar is dit alles gelegitimeerd om discriminatie te voorkomen.
Een aanstootgevend kunstwerk over een verkrachting ‘Forced Love’ in de stadsschouwburg te Gent is voor de minister van cultuur Jan Jambon geen probleem. Hij lijkt bang te zijn hiertegen in te gaan en de cultuursector over zich heen te krijgen.
De Raad van State vernietigt het bevel van de burgemeester van Brussel dat tijdelijk prostitutie verbiedt met een spoedzitting. Moeten zij dan deze coronamaatregelen niet opvolgen? Waarom wordt dit bevel vernietigd in een spoedzitting en worden andere klachten op de lange baan geschoven?

 

MARS VOOR HET LEVEN NEDERLAND

 

Op zaterdag 14 november 2020 wordt de nationale Mars voor het Leven gehouden. Anders dan anders, in verband met het Coronavirus. Vanuit Nieuwspoort in Den Haag wordt een interactieve livestream van anderhalf uur uitgezonden via deze website, onze YouTube- en Facebook-accounts, tv-zender Family7 en de Reformatorische Omroep. Het programma start om 11.00 uur. Onderdeel van de livestream is een kleine mars met 50 personen bij de regeringsgebouwen.
Meer info >>

 

 

 

GESLACHT M/V/X

 

VAN QUICKENBORNE WIL REGISTRATIE VAN GESLACHT ‘X’ MOGELIJK MAKEN.

9 november 2020

 

Het hof van beroep beveelt de regering aan om de mogelijkheid te bieden voor non-binaire personen om hun geslacht als ‘X’ te registreren. De liberale minister van Justitie van Quickenborne neemt dit graag op.
Het aantal genderfluïde personen is heel gering. Genderfluïditeit is een nieuwe term die de deur opzettelijk open zet naar transgenderisme, naar het geslacht X. Hier zien we dat de vraag niet komt van de basis maar van hogerhand. Breng politici die u kent hiervan op de hoogte en vraag hun dit niet goed te keuren (Bron >>).

 

STOP SELF ID.

 

Deze site is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor de gevaren van zelfidentificatie, dus het kiezen van een ander geslacht dan je biologisch geslacht. De vrouwen voelen zich tevens in hun vrouwenrechten bedreigd (Bron >>).
De interventies bij steeds jongere kinderen leiden tot:
– het slikken van niet-geteste puberteitsblokkers
– het levenslang slikken van hormonen
– amputatie van gezonde lichaamsdelen
– schade aan de huid van onderarmen en benen die wordt weggenomen voor het creëren van een kunstmatige penis
– onvruchtbaarheid door de medicatie
– seksuele disfunctionaliteit door amputatie en atrofie
– botschade
– hersenschade
– verslechterde geestelijke gezondheid

 

GENDER CRITICAL NETWORKING VERZORGT EEN ZOOMMEETING OP ZONDAG 22 NOVEMBER OM 20 UUR.

 

Ze beginnen met een toespraak van Leontien Bakermans, apotheker, over medische transitie. Ze zal het hebben over feiten en mythen over puberteitsremmers, geslachtshormonen en cosmetische chirurgie. Leontien heeft een reeks onderzoeken over medische transitie vergeleken en zal u feiten geven zodat u uw eigen mening kunt vormen.
Meer info >>

 

MAN WORDT VROUW: FRANSE HOF VAN CASSATIE WEIGERT HAAR DE STATUS VAN ‘MOEDER’ TOE TE KENNEN.

12 november 2020 – Frankrijk

Hoe registreer je de afstamming van een kind dat geboren is uit een koppel dat bestaat uit een vrouw en een man die een vrouw is geworden (transgender)? Is het een kwestie om aan het kind, naast de moeder die het heeft gebaard, een tweede moeder te geven, zelfs als deze laatste de biologische afstammingsband te danken heeft aan de spermatozoïden, d.w.z. aan de ‘mannelijke’ gameten? Met de registratie als biologische ouder nam ze geen genoegen. Het Hof van Beroep van Toulouse moet een definitieve uitspraak doen. Zo zie je hoe ingewikkeld het wordt om de afstamming te bepalen als je de natuurlijke seksen verlaat (Bron >>).

 

‘JONGENS EN DIRECTEUR TREKKEN ROKJE AAN OP SCHOOL OM VUIST TE MAKEN TEGEN SEKSISME.’

22 oktober 2020

Het seksisme is het discrimineren op grond van geslacht, meestal gericht tegen vrouwen.
‘Het `VN-verdrag voor de uitbanning van discriminatie van vrouwen` roept op tot uitbanning van alle vooroordelen, gewoonten en praktijken gebaseerd op superioriteit van één van beide geslachten of stereotiepe rollen voor man en vrouw.’ Dit is ook een weg om een gendervrije samenleving te promoten. Dit wordt tot in het absurde doorgetrokken. In diverse scholen dragen zowel jongens als meisje een rokje tegen seksisme (Bron >>).

 

CULTUUR

 

 

AANSTOOTGEVEND KUNSTWERK IN NTGENT IS GEEN PROBLEEM VOOR JAN JAMBON.

28 oktober 2020

Bij NTGent, de Gentse stadsschouwburg, werd het seizoen geopend met onder meer het plaatsen van een beeldhouwwerk over een verkrachting in de stadsschouwburg. Het beeldhouwwerk met de naam ‘Forced Love’ toont een verkrachting en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de verkrachting van een vrouw in Congo door koloniale agenten.
Vlaams Parlementslid Johan Deckmyn vraagt de bevoegde minister van Cultuur Jan Jambon of het wel verstandig is om elke toeschouwer, ook vrouwen die slachtoffer waren van seksueel geweld en minderjarigen, zomaar te confronteren met dergelijke aanstootgevende standbeelden. Hij antwoordt dat hij de artistieke vrijheid van het stadsgezelschap respecteert en dat hij geen initiatief wil nemen om hiertegen in te gaan. Als de minister van Cultuur het niet doet, wie dan wel (Bron >>)?

 

JUSTITIE

 

VERBOD OP PROSTITUTIE IN BRUSSEL: DE RAAD VAN STATE SCHORST HET BEVEL VAN DE BURGEMEESTER.

9 oktober 2020

De Brusselse burgemeester verbiedt prostitutie tijdelijk in de stad omwille van de Corona-maatregelen. De Raad van State vernietigt dit met een spoedzitting, wat zelden gebeurt. Begrijpen jullie het nog? Enkel vier contacten buiten eigen gezinsverband wordt ons opgelegd, maar in de prostitutie is er geen limiet. Veel klachten worden ingediend in verband met de coronamaatregelen, vooral door de horeca. Deze worden doorverwezen en op de lange baan geschoven. Hiervoor kan men wel een spoedzitting uit de kast halen. Zo zie je hoe ons rechtssysteem werkt en wat voor hen prioriteit heeft ( Bron >>).

 

Dank u wel voor uw interesse. Als u het een interessante nieuwsbrief vond, stuur die dan door naar uw kennissen zodat ook zij op de hoogte blijven van ons nieuws.
Hopelijk maakt u gebruik van de twee informatieve gebeurtenissen die live uitgezonden worden.
En vraag politici het voorstel van minister Van Quickenborne niet te steunen. Wijs hen op het leed dat optreedt na de kortstondige euforie. Accepteer jezelf zoals je bent, dat is de beste zelfidentificatie en de weg naar geluk. Dank alvast!

Samen Sterk!

Comité Bezorgde Ouders en Grootouders

www.bezorgdeouders.be

Je kan ons steunen. Wij ontvangen geen subsidies. Dank alvast!

Translate >